Over de rode peper

Luchtig, zonnig en uitnodigend. Dat is communiceren à la De rode peper. Samen met jou wil ik vooruit kijken. Nieuwe dingen ontdekken en ideeën tot leven brengen. Een positieve kijk maakt de wereld nog aantrekkelijker.

Scherp

Doe je zaken met De rode peper, dan doe je zaken met Marjan Scholtens. Leuk om kennis te maken. Sinds 2008 help ik klanten bij diverse communicatievraagstukken. Mijn expertise is breed: van copywriting tot de complete projectcommunicatie. Die afwisseling houdt mij scherp. In onze samenwerking ben ik kritisch, warm en enthousiast.

Warm

Communicatie gaat vaak om gevoel. Om een klik. Om warmte. Dat wil ik overbrengen. Ik ben betrokken bij jouw organisatie én bij jouw doelgroep en help je om inhoud en warmte door te geven. Niet met gekke dansjes, wilde teksten of billboards. We kiezen samen een aanpak die bij jou past. Breng jouw boodschap warm en sprankelend. Dat inspireert.

Enthousiast

Door ons enthousiasme kunnen we ook anderen warm maken voor jouw campagne, project of bedrijf. Hoe? Het is heel eenvoudig. Ontdek wat storytelling kan doen, want met een oprecht verhaal kun je mensen overtuigen. Ik help je om algemeenheden concreet te maken. Gebruik jouw enthousiasme in persoonlijke gesprekken, video’s of tekst.


06 - 466 30 436
Gerrit Slagmanstraat 7 | 7217 SE | Harfsen