Communicatieadvies

Van idee tot realisatie. De rode peper kan in elke fase van een project meewerken. Ik ben van A tot Z betrokken. Het liefst zit ik vanaf het begin aan tafel, zodat we samen plannen maken. Ik zie het als mijn taak om doelen te bewaken. Om je scherp te houden. Maar ik sta ook in de startblokken om aan de slag te gaan. Mouwen opstropen en hupsakee. Ik ben een doener, een praktijkmens met een goed stel hersens. Structuur in het project is een vereiste. Daarbij komt mijn kennis van Prince2 goed van pas.

Afspraak = afspraak

In grote projecten werk je samen. Je wilt van elkaar op aan kunnen. De rode peper helpt om samen het doel, budget en de planning te volgen. Want, afspraak = afspraak. Ik gedij goed bij deadlines en weet anderen hier – ook op lange termijn – in mee te krijgen. Meestal is dat geen opgave, want wie goed doet goed ontmoet. Natuurlijk moet je soms mensen achter hun broek aan zitten, maar de eindstreep halen we samen. Projectmatig werken kan zo mooi zijn.

Samen met de doelgroep

Steeds vaker is interactie met stakeholders belangrijk. Bedrijven willen weten wat klanten van hun product of service vinden. Ze willen samenwerken met leveranciers of kennisinstellingen. De rode peper verbindt stakeholders aan jouw project. Simpelweg door de vraag te beantwoorden: What’s in it for me? Het antwoord daarop is vooral boeiend in projecten met een duurzaam of maatschappelijk karakter. Wist je dat een beetje rode peper wonderen doet in groene projecten?


06 - 466 30 436
Gerrit Slagmanstraat 7 | 7217 SE | Harfsen